Tallers per a famílies amb infants de 0 a 5 anys, a Súria

El cicle de tallers comença el 9 de juny

Redacció
03 de juny del 2010
L'Ajuntament de Súria ha organitzat la segona edició del cicle de tallers Espai de les Famílies, adreçat a les famílies amb infants de 0 a 5 anys, després de la bona acceptació registrada l'any passat. La iniciativa pretén oferir coneixements pràctics per reforçar els vincles afectius entre pares, mares i els seus fills i filles a través de tècniques de massatge infantil.

El programa previst oferirà tres tallers pràctics que es desenvoluparan els dies 9 i 16 de juny a l'escola bressol Petit Estel. L'any passat, en la primera edició del cicle, hi van participar unes quaranta famílies.

Els tallers previstos per a enguany són els següents:
  • Taller de massatge infantil per a nadons de fins a un any. Dia: 9 de juny. Horari: de 16.00 a 17.00 h.
  • Taller de massatge familiar per a infants d'1 a 5 anys. Dia: 9 de juny. Horari: de 17.15 a 18.15 h.
  • Taller de massatge infantil a partir de jocs, per a infants d'1 a 5 anys. Dia: 16 de juny. Horari: de 17.15 a 18.15 h.
Els tres tallers estan pensats per a ser realitzats conjuntament amb els pares, les mares i els seus fills i filles. Els participants hauran de portar olis o cremes per a infants, dues tovalloles per nadó o una manteta i una tovallola. Caldrà que els pares i mares vagin vestits amb roba còmoda i fresca, i amb mitjons per poder-se descalçar.

Els tallers programats seran gratuïts. Les inscripcions s'han de presentar a l'escola bressol Petit Estel fins al 7 de juny. La iniciativa compta amb el suport de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i del centre Vitalpsic.
Arxivat a