Monistrol de Calders presenta l'associació de dones «Dit i Fet»

Aquest projecte neix en el marc del projecte "Programa de dinamització de les entitats de dones del Moianès" coordinat pel Consorci del Moianès

per Redacció , 2 de juny de 2010 a les 17:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte 29 de maig, a Monistrol de Calders, es va fer la presentació oficial de la nova Associació "Dit i Fet" de dones de Monistrol de Calders. Aquesta associació està promoguda per dones per tal de crear un espai d'unió i  d'interessos comuns, a partir d'activitats, tallers, festes, caminades, que no només estaran obertes a les dones sinó a tot el conjunt de la població.

Com a activitat inaugural, es va organitzar el taller de "sabons naturals" en el que hi van participar 24 dones. En aquest taller es van elaborar sabons però també cremes, mascaretes, pasta de dents i desodorant amb elements naturals i fet de manera artesanal. A continuació, es va fer la presentació de l'entitat a partir dels parlaments del Consorci del Moianès, que ha estat part activa en la creació de l'associació, i els parlaments de la junta de "Dit i Fet" per tal de donar a conèixer el projecte i engrescar a tothom a formar-ne part. Tot seguit els assistents van poder degustar productes de la terra amb un aperitiu El Moianès Ve de Gust. Aquest espai va servir perquè moltes persones presents en l'acte s'associessin i comencessin a donar vida a aquesta nova entitat.

Com a cloenda dels actes, el diumenge 30 de maig, es va realitzar una caminada pels voltants de Monistrol de Calders en la que hi van participar 38 persones, entre homes, dones i nens. La caminada de 8 km va acabar amb el remull d'uns quants valents i valentes a la bassa freda de Rubió.

La junta de l'entitat va valorar molt positivament la presentació en societat de "Dit i Fet" i es mostraven molt animades ja que la resposta per part de la població ha estat molt favorable.

L'associació "Dit i fet" de dones de Monistrol de Calders té una adreça de correu electrònic de contacte (associacioditifet@gmail.com) i està elaborant un blog. Aquestes eines han de servir per donar a conèixer les activitats que es porten a terme per posar en contacte junta i associades.

 

Participació