Sociats i Hernàndez, Campions de Catalunya de Cursa de Muntanya

Els atletes del CAM van guanyar, en les seves categories, la X Cursa de Muntanya de Paüls

576_1274690452campionscatalunya
24 de maig del 2010

L'atleta santfeliuenc de CA Manresa JUST SOCIATS i la surienca ESTER HERNANDEZ es van coronar ahir Campions de Catalunya de Muntanya a Paüls, al guanyar les seves respectives categories en la X Cursa de Muntanya de Paüls.

La cursa, que constava de 23 quilòmetres, la majoria d'ells per senders, amb un desnivell acumulat de 4000 metres, i en la que SOCIATS va comandar des de el primer quilòmetre guanyant-la amb autoritat amb un temps de 2h22'45", avantatjant en 5 minuts al segon classificat KIKO MARTI (2h27'42"). El tercer graó del podi va estar per l'atleta d'origen magrebí AHMED EL QAYED amb 2h28'34".

HERNANDEZ va guanyar la prova femenina amb 2h59'00". El podi femení d'aquest català de muntanya va estar copat tot ell per atletes bagenques. El sots-campionat català va anar a parar a mans de la manresana NURIA PICAS amb 3h11'21", i el tercer lloc va estar per la veterana TERESA FORN amb 3h19'34".

SOCIATS prendrà part el proper diumenge en el Campionat d'Espanya de Muntanya (FEDME) que es celebrarà a Sabiñánigo (Osca) amb la celebració de la Puyada a Onturia.