El Ball de Gitanes Infantil inicia la Setmana de la Cultura de Sant Vicenç

Redacció
20 de maig del 2010

Imatge d'arxiu del ball de gitanes de 2009. Àlex Gómez Ribera

El ball de gitanes infantil d'aquest dissabte a partir de dos quarts de 6 de la tarda donarà el tret de sortida a la Setmana de la Cultura de Sant Vicenç de Castellet. El municipi ha programat una vintena d'actes per a tots els públics. Concerts, xerrades, representacions teatrals, activitats esportives i concursos d'art formen part de les propostes d'enguany.

Aquest cap de setmana estarà protagonitzat per la ballada popular de gitanes que viurà la seva gran festa diumenge al migdia a la plaça de l'Ajuntament. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà la festa que també comptarà amb la presència de Joan Raventós, diputat al Parlament de Catalunya. Abans, dissabte a la nit hi haurà concert jove amb l'actuació de "Wimo" i "J. River Band" a Cal Soler. Durant tota la setmana s'ha programat lectura de contes, teatre a càrrec del grup Enigma al teatre del Coro i concurs de pintura ràpida.

Les activitats continuaran el primer dissabte de juny amb la Festa Noucentista de Catalunya-2a Fira del Vapor. El certamen comptarà amb la participació d'artesans, comerciants i entitats que faran retrocedir el municipi a principis del segle passat. Els actes es completaran amb la representació al teatre del Coro del grup "Llum, càmera i acció".