Faltagent de Fonollosa celebra el 10è aniversari

El grup de teatre va celebrar el seu aniversari el passat dissabte amb una festa on hi van assistir 110 persones

Redacció
19 de maig del 2010
576_1274267389DSCN0761
576_1274267389DSCN0761

Un moment de l'acte de celebració dels 10 anys de Faltagent. ACRF

El passat dissabte 15 de maig, el Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa va celebrar la festa dels seus 10 anys, amb una festa al Centre Cultural de Fonollosa a la qual van assistir unes 110 persones.

L'acte va començar a les 9 del vespre amb un sopar, i va continuar amb la "Gala dels 10 anys del GTF", que va comptar amb la participació dels 7 coordinadors que han portat el grup, i la veu i les vivències d'alguns dels actors i actrius. Es van passar audiovisuals resumint els més de 20 muntatges teatrals representats en aquesta dècada, i les 9 edicions dels Pastorets a Fonollosa i vam poder veure algunes actuacions i interpretacions en directe.

Un dels moments més còmics de la nit, va ser la interpretació que van fer tres membres del Grup (els més veterans) imitant al Cuní, la Rahola i el Monzó, i el Rei, la Reina i el president Pujol.

Després de dues hores, la Gala va cloure amb la lectura d'un text inspirat en el famós anunci d'Estrella ("Un Grup de Teatre va ser el centre del món; "i quin és el secret" es preguntava tothom?"), i l'obsequi sorpresa d'unes samarretes del 10è aniversari que es van lliurar a tots els col•laboradors presents a l'acte.

El Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa va estrenar el desembre passat l'opereta còmica "EL MIKADO" en motiu del seu aniversari, que també va representar al Casal de Calaf. Està previst que se'n realitzin més actuacions el proper mes d'octubre.