Roben ferralla en un polígon de Sallent

També Policia assistencial, suport sanitari, presumptes amenaces i controls preventius de la seguretat ciutadana en les incidències ateses per la Policia Local de Sallent el passat 17 de maig

Redacció
19 de maig del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Robatori a empresa
La PG-ME comunica un incident en una empresa d'un dels polígons de la Vila, on uns desconeguts haurien accedit al seu interior. Es trasllada una patrulla de la Policia Local al lloc dels fets, què els desconeguts ja haurien abandonat enduent-se material de ferralla diversa. Es recull tota la informació i es facilita a la PG-ME, pel seu seguiment. Els afectats són informats dels tràmits que podent realitzar per a la defensa dels seus interessos, reservant-se les acciones legals.

Policia assistencial, suport sanitari
Es requereix a la Policia Local per donar suport sanitari, fi i efecte de poder procedir al trasllat i posterior ingrés d'una persona a un centre especialitzat on es poguessin fer càrrec del seu tractament, específic per a la seva malaltia. Degut al seu estat alterat, dues patrulles de la Policia Local, conjuntament amb una de MMEE, procedeixen a la seva protecció i custodia, podent finalment ésser traslladat a un centre sanitari dels de Manresa sense més incidents.

Presumptes Amenaces
Una veïna de la Vila comunica, a la Policia Local, que estava essent objecte d'amenaces per mitjà de les noves tecnologies (internet). La persona interessada es informada de les gestions que, envers els fets, pot impulsar i del dret a formalitzar denúncia, si bé que degut a las particularitats dels fets, a raó de l'especialitat, es deriva al cos dels Mossos d'Esquadra.

Controls preventius de la seguretat ciutadana
La Policia Local realitza diversos controls preventius de la seguretat ciutadana i el trànsit, en el decurs de la nit, en diferents vials i zones de la Vila. En aquest servei es procedeix a identificar i escorcollar el conductor d'un vehicle que va fer una conducta sospitosa a l'intentar evadir a la Policia. Una vegada fetes les comprovacions pertinents, el conductor del vehicle, va poder continuar la marxa.

Informació actualitzada a la web de la Policia LocaldeSallent.