Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 15 de maig

Policia assistencial, suport a cursa esportiva, controls d'alcoholèmia, civisme i seguretat viària

Redacció
16 de maig del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Policia Assistencial
Una trucada d'un veí alerta de la presència a la Via Pública d'una senyora d'avançada edat, que sembla estar desorientada i realitza afirmacions sense sentit sobre els seus familiars. La patrulla de la Policia Local, coneixedora dels antecedents de la senyora, es posa en contacte amb els familiars, els quins es fan càrrec de la seva custòdia.

Suport a cursa esportiva
La policia Local dóna suport de protecció, en matèria de trànsit, a una cursa programada de BTT, què part de la seva sortida afecta una via urbana en el trajecte fins arribar a la zona on la cursa queda definitivament oberta al tram de circuit rural.

Controls d'alcoholèmia
En el decurs del servei de nit es realitzen controls preventius d'alcoholèmia, en l'àmbit de la seguretat vial en una zona indeterminada de la Vila. Sense incidències a remarcar.

Civisme i Seguretat Viària
La Policia Local detecta en determinats carrers de la Vila contenidors de brossa col·locats en mig dels carrers. Aquests actes incívics fruits d'algunes celebracions dificulten la normal circulació per la zona i comprometen la seguretat viària.

Informació actualitzada a la web de la Policia Localde Sallent.