L'Escola de Calders fa una estada cultural a Salamanca

per Redacció , 13 de maig de 2010 a les 15:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir del proper dilluns, dia 17, i durant tota una setmana sencera, els 13 alumnes de 5è i 6è de l'escola Anton Busquets i Punset, de Calders, participaran en el programa d'estades culturals "Escoles Viatgeres", que organitza i finança en la seva totalitat el Ministerio de Educación. En el cas de l'escola de Calders aquesta estada es fa a Salamanca, on coneixeran tota la seva important ruta monumental i compartiran estada amb una escola d'Albacete i una altra de Saragossa. A més a més de Salamanca visitaran Béjar, Alba de Tormes, Ciudad Rodrigo i altres localitats de la comunitat autònoma, on seran rebuts per les autoritats locals i coneixeran les rutes culturals, turístiques i naturals de la zona. A aquesta experiència d'intercanvi i treball educatiu conjunt l'escola de Calders aportarà el coneixement del seu poble i el de la comarca del Moianès mitjançant diferents treballs expositius i didàctics en comú i el regal de material de difusió de la pròpia escola, l'ajuntament i el Consorci del Moianès

A més a més de l'escola de Calders, i pel que fa a la Catalunya Central, en la convocatòria d'aquest 2010 també hi participaran les escoles de Sant Salvador de Guardiola, que anirà a Extremadura, la de Bellver de Cerdanya, que anirà a Gran Canària, la de Vallbona d'Anoia, també a Salamanca, la de Cabrera d'Anoia, a Sòria, la de La Pobla de Lillet a Santander i la de Sant Mateu de Bages a Galícia.

 

Participació