Ceps i Manduca celebra la trobada d'intercanvi de plaques de cava

Va ser diumenge passat, 2 de maig, a la Sala Polivalent de Can Soler

Redacció
07 de maig del 2010
576_1273257821placa_de_la_8ena__trobada
576_1273257821placa_de_la_8ena__trobada

La placa commemorativa de la trovada. Ceps i Manduca

Ceps i Manduca va celebrar el passat diumenge, 2 de maig, la 8a edició de la Trobada d'intercanvi de plaques de cava. La trobada va començar puntualment a les 9 del matí igual que l'esmorzar popular, que aquest any, com ja en fa vuit, es va tornar a celebrar amb la copa de cava gravada, molt preuada pels col·leccionistes, amb l'anagrama de l'associació Ceps i Manduca i amb la data de la trobada. Es varen servir més de 100 esmorzars de pa amb tomàquet i botifarra.

Cap a migdia va ser el punt de màxima afluència de públic. Unes 500 persones s'aplegaren a la sala polivalent, entre col·leccionistes, socis i curiosos. Va ser llavors quan l'alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Manel García, i el sots-president de Ceps i Manduca, Josep Lluís Arcos, varen fer el tradicional brindis de presentació de la nova placa de la col·lecció "Espais Santvicentins", que aquest any va dedicada a l'Estació del Nord, amb motiu del 150è aniversari de l'arribada del ferrocarril a la població del Bages sud.

Amb aquesta placa ja són 7 les editades, molt buscades pels col·leccionistes: el 2004 va sortir la primera que va ser Castellet, el 2005 Sant Pere de Vallhonesta, el 2006 Sant Jaume de Vallhonesta, el 2007 el monument a Anselm Clavé, el 2008 la Plaça de l'Ajuntament, el 2009 amb motiu del 25é. aniversari dels gegants de Sant Vicenç, el Marià i la Paula i enguany de l'Estació del Nord.

Aquest any s'han embotellat 504 ampolles i si algú encara no la te, pot posar-se en contacte amb l'associació a www.cepsimanduca.cat. També visitant el web, es poden veure les més de 100 fotografies fetes el dia de la trobada de plaques i de la resta d'activitats de l'associació. Cal recordar també que si algú s'ha engrescat i vol començar la col·lecció dels "Espais Santvicentins", l'associació encara té alguna ampolla d'anys anteriors, tot i que de les primeres edicions ja estan esgotades.