Manresainfo llança la versió per a mòbil

Redacció
07 de maig del 2010
576_1273244408DSC02175
576_1273244408DSC02175

La versió mòbil de Manresainfo.cat

Manresainfo.cat es converteix en el mitjà pioner al Bages i en un dels primers de Catalunya que ofereix una versió diferenciada de la web clàssica especialment dissenyada per a telèfons i dispositius mòbils. Aquesta versió, que encara és en fase Beta, es carrega de forma automàtica quan s'accedeix al diari des del mòbil i ja està adaptada als principals sistemes operatius. Aquesta novetat tecnològica desenvolupada per a totes les capçaleres del Grup Nació Digital ve a completar un procés que es va iniciar fa algunes setmanes amb l'adaptació de la versió per a mòbil de la redacció per a facilitar la gestió de continguts del diari i oferir als lectors immediatesa en la informació.

A la versió mòbil de Manresainfo.cat s'hi accedeix des del navegador del dispositiu de manera convencional teclejant www.manresainfo.cat i el sistema detecta automàticament la connexió remota. A diferència del web convencional, la versió per a mòbil s'obre amb els darrers titulars i subtítols ordenats cronològicament per a tenir sempre present les darreres notícies. En el cas de l'iPhone, el sistema permet la creació d'una icona d'accés directe des de l'escriptori de manera que no cal accedir-hi des del navegador de l'aparell.

A l'igual que en la versió clàssica, les notícies es poden pujar directament a les xarxes Facebook i Twitter, i també existeix un botó que permet accedir al diari en mode web convencional per a cobrir qualsevol necessitat informativa. A més, la versió per a mòbil redueix el pes del diari de manera que es carrega més ràpid i consumeix menys capacitat per aquells usuaris que operen amb tarifa plana (i, per tant, amb límit de descàrrega).

Amb aquesta novetat en la tecnologia web de Manresainfo.cat, els lectors podran accedir fàcilment als continguts del Diari Digital del Bages des de qualsevol punt i estar informats en tot moment de les darreres notícies de la comarca.