Cinc individus apallissen un jove a cops de pal fins deixar-lo inconscient a Manresa

Els fets han passat aquest dimecres al vespre al carrer Santa Llúcia

Els serveis mèdics del SEM atenent la víctima de la brutal agressió al carrer Santa Llúcia
Els serveis mèdics del SEM atenent la víctima de la brutal agressió al carrer Santa Llúcia | Pere Fontanals
27 de març del 2024
Actualitzat el 28 de març a les 16:49h

Actualització



Els Mossos d'Esquadra busquen cinc individus que, segons els testimonis, han apallissat a cops de pal un jove al carrer Santa Llúcia de Manresa aquest dimecres al vespre fins a deixar-lo inconscient estès a terra. Quan els agents han arribat al lloc, els protagonistes de l'agressió ja havien fugit.

Patrulles de la policia catalana i els serveis mèdics del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al lloc dels fets després de rebre l'avís poc abans de les 8 del vespre. Quan han arribat s'han trobat un home estès a terra inconscient i diversos vianants que intentaven ajudar-lo. Els serveis mèdics han immobilitzat el ferit i se l'han emportat amb l'ambulància fins a l'hospital Sant Joan de Déu, ja després d'aconseguir fer-li recuperar la consciència.

Segons els testimonis, cinc individus han baixat pel carrer Cantarell amb pals i la víctima, quan els ha vist des de la Baixada dels Drets ha intentat escapar cap a Santa Llúcia on l'han atrapat i han començat a agredir la víctima al carrer, algun d'ells armat amb pals, fins que l'han estabornit. Al voltant de l'operatiu s'hi han aplegat molts curiosos ja que durant una estona la policia ha tallat el carrer fins i tot als vianants.

L'endemà dijous, al matí, la víctima de l'agressió ha presentat denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.