ERC Bages repeteix amb Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig

L'actual diputat i també alcalde de Cardona repetirà per segona vegada com a proposta dels republicans a la comarca

Ferran Estruch parlant durant el congrés comarcal d'ERC al Bages
Ferran Estruch parlant durant el congrés comarcal d'ERC al Bages | ERC
Nació
27 de març del 2024
Actualitzat a les 16:36h
ERC al Bages ha celebrat un congrés comarcal per a escollir les persones candidates de la comarca que formaran part de la candidatura nacional al Parlament de Catalunya el proper 12 de maig. L'actual diputat i alcalde de Cardona, Ferran Estruch i Torrents, ha estat escollit de forma unànime per la militància assistent per encapçalar la llista bagenca. Cal tenir en compte que la santpedorenca Laura Vilagrà anirà de número dos a la llista dels republicans a Barcelona, però en aquest cas és per designació directa del cap de llista Pere Aragonès.

Durant la seva intervenció, Estruch s'ha mostrat disposat a "continuar treballant per la comarca, per tots els seus pobles i ciutats, i pel futur del país". Ha manifestat la necessitat d'un govern fort i republicà per "continuar treballant per transformar aquest país, des de l’honestedat i la responsabilitat. I treballar per la llibertat, sense vendre fum. Per assolir la llibertat cal treballar per garantir una vida digne a la nostra gent. I això ha fet Esquerra i vol continuar fent".

El diputat també ha fet esment a alguns dels reptes que té la comarca, com és el cas de la millora de la mobilitat: "Necessitem persones del territori al Parlament per defensar les necessitats que tenim a la comarca i ERC som una garantia. Hem aconseguit fites que semblaven impossibles com és la gratuïtat de la C-16, que es farà efectiva aquest mateix any. I seguirem treballant per la millora de la línia de tren R4 i enfortir els serveis públics a casa nostra".

La resta de persones que acompanyaran Estruch a la candidatura republicana i que també ha votat el congrés son Àdria Mazcuñan i Claret, de Sant Fruitós de Bages; Joan Coll i Prat, de Gaià; Mariona Descarrega i Alsina, de Manresa, i Sílvia Oliva i Pando, del Pont de Vilomara i Rocafort. La comissió nacional de llistes determinarà l'ordre que ocuparan cadascú d'ells a la candidatura.

Finalment, la trobada ha comptat amb la participació de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, la també bagenca Laura Vilagrà, que ha reivindicat la tasca feta a l'executiu català i ha encoratjat a tothom a treballar per a que "puguem continuar transformant el país". Esquerra "som la garantia de que no deixarem ningú enrere, som els que hem acabat amb les retallades dels de sempre i els que seguim treballant incansablement i de manera responsable per la llibertat del nostre país".
Arxivat a