Sallent celebrarà una nova edició del Mes de la Cultura amb un ampli ventall d'activitats

Amb la Feria de Abril i la diada de Sant Jordi com a eixos centrals

La diada de Sant Jordi és l'acte central del Mes de la Cultura de Sallent
La diada de Sant Jordi és l'acte central del Mes de la Cultura de Sallent | Adrià Costa Rifà
Nació
27 de març del 2024
Actualitzat a les 11:10h
El Mes de la Cultura omplirà Sallent de dansa, música, exposicions, teatre, presentacions de llibres i actes infantils, entre el 5 i el 30 d'abril. 

Novament, la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament presenta el Mes de la Cultura, una celebració que s'allarga durant tot el mes d'abril i que ofereix un ampli ventall d'activitats culturals, amb el nucli central durant la diada de Sant Jordi i la Feria de Abril.

La Feria de Abril se celebrarà a la Torre del Gas durant tres dies, entre el divendres 19 d'abril i el diumenge 21 d'abril. L'espai acollirà espectacles musicals i de ball en directe, propostes infantils i una de servei de bar i restauració. 

El dimarts, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, les parades de llibres i roses ompliran els carrers i places de Sallent durant tot el dia. La diada també se celebrarà al matí al Casal Sallent Centre i a la tarda al Casal Verge de Fussimanya. A les 8 de la tarda, la Batukolla amenitzarà la jornada amb música a la plaça Sant Antoni Maria Claret.
 

Programació per a tots els públics

A banda dels dos actes centrals, el Mes de la Cultura ofereix activitats per a totes les edats i públics, amb propostes de teatre, cinema i música a l'Espai Cultural Fàbrica Vella; exposicions, converses, presentacions i jocs a la Biblioteca municipal; tallers a la Kseta, una masterclass de zumba a la plaça Sant Antoni Maria Claret o una lectura de poesia al parc Pere Sallés, entre altres propostes.