Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 5 de maig

Vehicles abandonats, recuperació i lliurament efectes, policia comunitària i alarma de robatori

Redacció
06 de maig del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Vehicles abandonats
La patrulla de la Policia Local realitza el seguiment d'uns vehicles, detectats el passat mes d'abril, en estat d'abandonament ubicats en l'exterior d'un establiment de reparació mecànica de les afores del municipi. El responsable d'aquesta activitat havia acumulat diversos vehicles susceptibles de ser considerats residus sòlids.

Iniciats els tràmits corresponents, es pot comprovar que haurien estat retirats quasi la totalitat dels vehicles i, que el parell que restaven en el lloc, acabarien de ser retirar en els propers dies.

Recuperació i lliurament efectes
Un veí de la Vila lliura, a la Policia Local, un moneder de pell trobat en la via publica que contenia únicament diners en efectiu, per import de 500 euros. Es documenta i es processa el dipòsit en la caixa de seguretat.

Hores més tard un veí jubilat de la Vila denuncia, a la mateixa Policia Local, la pèrdua del seu moneder sortint d'una entitat financera, facilitant tot tipus de detalls de l'objecte perdut. La Policia Local, amb suficients garanties de tenir al veritable titular dels efectes, li fa lliurament del moneder i els diners, sota rebut, tot i agraint, el mateix interessat, l'honestedat del ciutadà que ho va recuperar i lliurar en el seu moment.

Policia comunitària
La Policia Local, en el decurs del servei de la vigilància dels comerços, observa, en la via pública, petits restes despresos de la superfície d'un balcó d'un immoble. Tot i que no representaren cap tipus de risc, la manca d'intervenció podria agreujar-ne el seu estat.

El titular del immoble és informat d'aquests extrems i de les obligacions en actuar davant del deteriorament que afectava a una part del mateix immoble, documentant-se degudament la intervenció.

Alarma de robatori
S'informa, des de la PG-ME, de l'activació d'una alarma en una empresa d'un dels polígons industrials del municipi. Es trasllada al lloc la patrulla de la Policia Local i s'efectuen les comprovacions corresponents, conjuntament amb el personal de seguretat privada assignat a la pròpia empresa en servei de protecció, el qual desconeixia els motius de l'activació que s'hauria produït en unes estances internes en les que no hi havia activitat. Sense detectar cap tipus d'anomalia s'abandona el lloc sense més incidents.

Informació actualitzada a la web de la Policia LocaldeSallent.