La Fundació Jesús Serra, nou Membre d'Honor de Foment del bàsquet

La Fundació de Catalana Occident col·laborarà amb la Fundació del Bàsquet Manresa en la present temporada

Redacció
06 de maig del 2010
576_1273143394Fundaci_Jess_Serra_4
576_1273143394Fundaci_Jess_Serra_4

Josep Vives i Manuel Farré durant la presentació de l'acord. Bàsquet Manresa

La sala de Premsa del pavelló Nou Congost de Manresa ha estat l'escenari de la presentació de la col·laboració entre la Fundació Jesús Serra de Catalana d'Occident i la Fundació Foment del Bàsquet. A l'acte hi van assistir, el Director de la Fundació Jesús Serra, Manuel Farré, així com el President Executiu del Bàsquet Manresa SAD, Josep Vives. El compromís entre ambdues fundacions és per a la present temporada i suposarà que la Fundació Jesús Serra passi a formar part dels Membres d'Honor de la Fundació Foment del Bàsquet.

La Fundació Jesús Serra va néixer al si del Grup Catalana Occident. La seva història s'inicia amb la constitució, l'any 1998, de la Fundació Catalana Occident, com a fundació cultural privada per ordre del Ministeri d'Educació i Ciència, i ha canalitzat i gestionat totes les accions de patrocini i mecenatge que el Grup Catalana Occident ha desenvolupat al llarg de la seva trajectòria.

El maig de 2006, es va decidir canviar la seva denominació i convertir la Fundació Catalana Occident en la Fundació Jesús Serra, com a reconeixement a la tasca de mecenatge, que tant a títol personal com a través de la Fundació, va promoure Jesús Serra, fundador del Grup Catalana Occident.

El Grup Catalana Occident pretén així, des de la Fundació Jesús Serra, assumir la seva responsabilitat social, i retornar a la societat part de tot el que aquesta li dóna.

A les fotografies, Manuel Farré, Director de la Fundació Jesús Serra i Josep Vives, President Executiu del Bàsquet Manresa SAE, en la roda de presentació de l'acord de col·laboració.