Èxit del Koala's Team en el seu IronKoala

Els tres components del Koala's Team, que afrontaven el repte de fer un IronMan sense preparació específica, van assolir la fita diumenge a la matinada

Redacció
03 de maig del 2010
576_1272901462DSC00745
576_1272901462DSC00745

Els components del Koala's Team que van guanyar l'IronKoala a Portbou. Arxiu particular

Els tres agosarats esportistes van completar l'aventura en unes 20 hores després de 3900 metres de natació a la platja del Bogatell de Barcelona, rodar en bicicleta fins a Portbou i fer a peu trams del camí de Ronda fins a prop de Roses.

Rubén Peláez es va unir als aventurers manresans Joan Farré i Raül Racero (la Ruta del Ter) en aquesta prova de resistència que els va permetre descobrir el triatló des de la seva vessant més extrema. El sector de natació va començar a trenc d'Alba i ser una mica accidentat a causa de la mala col•locació dels neoprens. Malgrat tot, el primer parcial va ser correcte i a les 10 del matí ja enfilaven cap a Portbou resseguint la N-II.

El debut en bicicleta de carretera i pedals automàtics va resultar satisfactori, ja que van cobrir els 180 kilòmetres que separen Barcelona i Portbou en 8 hores i 30 minuts sense sentir massa fatiga.

La transició lenta i un sopar a Portbou excessivament copiós, juntament amb les quatre hores de pluja a l'inici del tram a peu van minvar la moral dels esportistes. Van resseguir un tram d'uns 20 kilòmetres del GR-92 però una pèrdua de les marques, i el fet de no portar cap mapa els va fer seguir per carretera fins al Port de la Selva. A partir de llavors el cansament i la humitat van començar a pesar i a 8 kilòmetres de Roses van posar el punt i final a l'aventura.

Al llarg d'aquesta setmana aniran detallant totes les vivències al seu lloc web www.koalasteam.com.