Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 29 d'abril

Mediació en conflicte de trànsit, seguretat ciutadana, avaria d'un hidrant, seguretat vial, molèsties veïnals, seguretat ciutadana i col·laboració Policial i, suport sanitari

Redacció
01 de maig del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Mediació en conflicte de trànsit
La patrulla de la Policia Local, realitzant tasques de la vigilància i de la seguretat del trànsit pel centre de la Vila, observa a dos conductors que mantenien una discussió acalorada. L'origen dels fets hauria estat l'obstrucció de la circulació per part d'un dels conductors. La patrulla identifica als implicats i intercedeix en l'àmbit de la mediació, restablint-se a la normalitat la zona, no abans de fer els advertiments corresponents.

Seguretat Ciutadana
Una veïna de la Vila comunica, a la Policia Local, que un grup de joves es trobaven en una plaça de la Vila disparant als coloms, amb el que semblava una carrabina d'aire comprimit.

La patrulla es trasllada al lloc de referència. Són identificats diversos joves en la zona i escorcollat un vehicle en el qual es va trobar un material similar a perdigons de PVC, tot i que no s'hi va localitzar cap tipus d'arma. El responsable d'aquest material va ser informat de la responsabilitat que suposa fer ús, en la via publica fora de les instal·lacions degudament autoritzades, d'aquests tipus de carrabines.
 
Avaria d'un hidrant
Els bombers comuniquen que un hidrant proper a un centre d'ensenyament presenta una fuita d'aigua. La patrulla de la Policia Local es trasllada al lloc podent comprovar la veracitat dels fets. Es comunica l'avaria al servei de manteniment concessionari de les aigües, la qual procedeix a la seva reparació.

Seguretat Vial
El servei de seguretat privada, d'una empresa de la Vila, comunica la presència sospitosa d'un vehicle aturat en el voral de la carretera C-16. Arribada la patrulla de la Policia Local al lloc del requeriment, ja s'hi trobaria una patrulla de trànsit de la PG-ME. El conductor hauria aturat el vehicle com a mesura de precaució al trobar-se repentinament indisposat. No precisa atenció facultativa. El vehicle és retirat pel servei d'assistència en carretera, de l'asseguradora del conductor, i posteriorment la zona es restableix a la normalitat.

Molèsties veïnals
El responsable d'un establiment de restauració de la Vila, comunica a la Policia Local, les molèsties que estarien ocasionant uns joves amb un joc de pilota, la qual impactava en la seva vidriera. Traslladats al lloc i localitzats els joves, aquests són advertits i informats de les zones habilitades per fer la seva activitat, abandonat el lloc sense més incidents.

Seguretat ciutadana i col·laboració Policial
La Policia Local de Sallent, conjuntament amb les Policies Locals de la poblacions de Santpedor i Sant Fruitós del Bages i una dotació del cos dels Mossos d'Esquadra, realitzen tasques de la seguretat ciutadana, degut a un incident produït en els límits dels termes municipals. Es localitzat un vehicle i se n'intercepta un altre, intervenint-li material sospitós de poder ser utilitzat il·lícitament.
La PG-ME es va fer càrrec de la resta d'actuacions.

Suport sanitari
Es sol·licita el servei de la Policia Local, per part del serveis sanitaris, per tal d'atendre una urgència mèdica que requeria de suport policial. La patrulla presta el servei que li es propi, per tal que l'esmentat servei facultatiu pugui desenvolupar la seva tasca, amb agilitat i totes les garanties de protecció.

Informació actualitzada a la web de laPolicia LocaldeSallent.