Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 26 d'abril

Columna de fum, seguretat ciutadana i Policia assistencial

Redacció
29 d'abril del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Columna de fum
La col·laboració amb la Policia Local del municipi de Sant Fruitós del Bages fa que s'activin ambdós serveis Policials per tal d'ubicar una  columna de fum, que hauria estat avistada entre ambdós termes municipals. La columna de fum pot determinar-se d'escassa importància i finalment s'hauria localitzat el focus en el terme de Sant Fruitós, on ja s'hi trobaria la Policia Local del corresponent Municipi, què se'n va fer càrrec.

Seguretat ciutadana
Des de la PG-ME es comunica que els responsables d'una empresa tenien un conflicte amb unes persones alienes, les quals haurien accedit al recinte sense la perceptiva autorització. Arribada la patrulla de la Policia Local al lloc dels fets, les persones haurien abandonat el lloc sense que s'hagués consumat cap il·lícit. Els responsables de l'establiment són informats dels seus drets.

Policia assistencial
El servei de Bombers demana la col·laboració de la Policia Local, per tal de prestar suport en un servei d'atenció sanitària a un ciutadà amb dificultats de mobilitat, per poder ser atès degudament. Es presta el servei demanat, podent facilitar la tasca als serveis facultatius.

Informació actualitzada a la web de laPolicia LocaldeSallent.