Presenten el projecte de desenvolupament i comerç al CUSA

L'estudi "Santpedor, un passeig pels segles i els elements" estableix directrius per la dinamització comercial del municipi

Redacció
27 d'abril del 2010
576_1272367187proj_desenv_CUSA
576_1272367187proj_desenv_CUSA

Un moment de la presentació del projecte. Ajuntament Santpedor

L'ajuntament de Santpedor va presentar a l'assocació de comerciants del muncipi (CUSA) el projecte de desenvolupament i comerç "Santpedor, un passeig pels segles i els elements".

Aquest és un projecte motivat per l'ajuntament de Santpedor i cofinançat per l'àrea de comerç de la Diputació de Barcelona, i té com a objectiu establir propostes i directrius per al desenvolupament estràtegic comercial i turístic per la revitalització del nucli històric i la potenciació econòmica de tot el municipi en general.

Entre d'altres es proposa explotar els recursos que suposen el patrimoni arquitectònic, les figures del Timbaler del Bruc i de'n Pep Guardiola i els elements relacionats amb la cultura del vi. També la peatonalització completa del barri antic i la potenciació del centre com a zona comercial i de passeig i la creació d'una central de distribució de compres. Aprofita algunes iniciatives ja existents, com la creació d'un poblat que recreï la vida a l'època medieval i planteja algunes propostes més agosarades com la creació d'un museu dedicat a la dona i la industrialització a una antic vapor tèxtil.

La presentació d'aquest estudi es va fer a la Capella de Sant Andreu aquest mes d'abril i va tenir una bona acollida on gairabé una trentena de comerciants van gaudir d'una explicació detallada de les avantatges de potenciar el comerç del municipi.
Arxivat a