Rosell compara els ajuts del FROB amb el risc d'hipotecar-se

El president de Caixa Manresa ha explicat als empresaris bagencs el procés de fusió amb Caixa Catalunya i Tarragona en un esmorzar empresarial organitzat per la Cambra

ACN/Maria Alba Riu
27 d'abril del 2010
576_1272366509468561
576_1272366509468561

Un moment de l'esmorzar empresarial presidit per Manel Rosell. Maria Alba Riu

El president de Caixa Manresa, Manel Rosell, ha reconegut que el risc és "inherent" en qualsevol operació financera en referència al retorn dels ajuts prestats pel Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB). Rosell ha afirmat que "hi ha el mateix risc en el moment que fem una hipoteca i després no la puguem pagar". Tot i així, ha dit Rosell, "quan la tenim, intentem assegurar els nostres ingressos". El president de Caixa Manresa ha remarcat que el risc s'ha de "minimitzar" i que els fons són un "mecanisme per començar i per disposar d'uns recursos propis". Rosell ha llançat un missatge de "tranquil·litat" als empresaris bagencs sobre les conseqüències de la fusió amb Caixa Tarragona i Catalunya.

El president de Caixa Manresa, Manel Rosell, ha explicat als empresaris bagencs el procés de fusió amb Caixa Catalunya i Tarragona en un esmorzar empresarial organitzat per la Cambra de Comerç de Manresa que, anteriorment, presidia el mateix Rosell. El president de Caixa Manresa ha llançat un missatge de "tranquil·litat" als empresaris. Ha garantit que l'entitat resultant de la fusió vetllarà per la "proximitat" i per seguir "tenint riquesa al territori".

Precisament per vetllar per aquesta proximitat amb el territori, Rosell ha explicat que es crearà un Consell Assessor Territorial que, un cop al mes, haurà de fer arribar un informe al Consell d'Administració.

El president de la Cambra de Manresa, Pere Casals, ha agraït la presència de Manel Rosell per explicar davant els empresaris el projecte de fusió. Casals ha reconegut que la fusió havia generat "dubtes" i que els empresaris estaven interessats a conèixer de primera mà quines serien les seves conseqüències.

Rosell ha explicat que la marca de l'entitat resultant encara s'està negociant. Ha recalcat que la marca "no ha de ser important sinó que ha de funcionar des del punt de vista comercial". Rosell ha repetit que "no serà el nom de cap de les tres caixes".