Joan Farré fa podi a la I Cursa de Muntanya de Sant Jordi de Cercs

El corredor del Koala's Team va arribar a meta en tercera posició després d'un descens memorable

26 d'abril del 2010
576_1272298355Matxos_075_1200x800

Marxa pels camins dels Matxos. Centre Excursionista de Torelló

El manresà Joan Farré (Koala's Team) va pujar al tercer graó del podi en la I Cursa de Muntanya de Sant Jordi de Cercs que es va disputar diumenge a la mateixa població. La cursa forma part del Triangular de curses del Berguedà i es va disputar sobre un traçat de 13.2 kilòmetres i amb un desnivell  de ± 950 metres.

Farré no va poder assegurar el podi fins a la darrera baixada, on va poder demostrar la seva tècnica depurada en el descens després de patir un lleuger defalliment a la part central de la prova.

El guanyador de la cursa va ser Pau Bartoló, de l'Assiciació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, amb un temps de 1:05:52, seguit de Xavier Bellón amb 1:07:59 i de Joan Farré amb 1:08:37.

En categoria femenina el podi va ser integrament per atletes del Mountain Runners del Begueda amb Rosa Valls, Sara Prat i Sílvia Puigcercós.

El proper repte de Joan Farré serà dissabte vinent a l'IronKoala, però no tornarà a la competició oficial fins el mes de juny quan anirà a correrà a la Travesera Picos de Europa d'Astúries.