El Pius Font i Quer es presenta al concurs «Re Imagina't»

Es tracta de la primera edició del concurs de publicitat no sexista, convocat per l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació

Redacció
26 d'abril del 2010
L'Institut Pius Font i Quer de Manresa és un dels centres que opta a guanyar el concurs "Re Imagina't" de publicitat no sexista, adreçat a centres educatius d'ensenyament secundari de tot Catalunya.

Aquesta és la primera edició del concurs, creat per l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, organisme al qual la regidoria de la Dona de l'Ajuntament de Manresa està adherit des de l'any 2008.

"Re Imagina't" és un concurs que consisteix en l'elaboració d'un guió d'un espot no sexista adreçat a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO. El guió escollit serà produït en un estudi de televisió i exhibit a diversos mitjans de comunicació.

L'alumnat de 4t d'ESO de l'assignatura d'Educació visual i plàstica de l'institut Pius font i Quer ha treballat un total de 8 guions, que són els que s'han presentat al concurs.

Un jurat format per professionals dels mitjans de comunicació, persones expertes en gènere, publicitat i educació, així com també membres de l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, seleccionarà el guió guanyador, que es donarà a conèixer el 30 d'abril.