Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 24 d'abril

Robatori amb força, ordre públic i Policia preventiva

Redacció
26 d'abril del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Robatori amb força
Un veí de la Vila denuncia el robatori de diverses eines i material elèctric d'un edifici unifamiliar en obres de la seva propietat. Els fets presumptament haurien estat comesos per mitjà de l'escalament de la tanca perimetral. S'obren diligències al respecte i s'informa a l'autoritat judicial.

Ordre públic
Una disputat entre el públic d'un esdeveniment esportiu autoritzat requereix la presència de la Policia Local a les instal·lacions municipals. Un cop al lloc no es necessària l'actuació policial, però per evitar nous incidents es realitza presència policial al lloc per garantir la seguretat ciutadana.

Policia preventiva
Realitzant tasques de prevenció de la seguretat ciutadana, en hores nocturnes, la patrulla de la Policia Local observa la porta d'accés a un garatge d'un habitatge de la Vila oberta, sense detectar-se cap activitat en el seu interior. Fetes les comprovacions pertinents i no apreciant-se indicis d'activitat il·ícita, davant la dificultat de localitzar algun responsable de l'immoble, es procedeix al tancament de la porta, quedant així el recinte assegurat.

Informació actualitzada a la web de la Policia LocaldeSallent.