El Rotary Club de Manresa-Bages lliura 4.000 euros a Càritas Manresa

L'import es destinarà al projecte de restauració del patrimoni de pedra seca que té en marxa l'entitat per facilitar la integració laboral de persones en risc d'exclusió social

El Rotary lliurant el xec de 4.000 euros a Càritas
El Rotary lliurant el xec de 4.000 euros a Càritas | RCMB
Nació
07 de setembre del 2023
Actualitzat a les 12:22h
El Rotary Club de Manresa-Bages ha lliurat a Càritas Manresa la recaptació del sopar solidari que es va celebrar el passat mes de maig sota el títol Passat, present i futur dels vins del Bages. Es tracta d'un import de 4.000 euros, que es destinarà al projecte de restauració del patrimoni de pedra seca al Bages que té en marxa Càritas Manresa per tal de facilitar la integració laboral de persones en risc d'exclusió social.

El sopar solidari va ser una iniciativa del Rotary Club de Manresa-Bages amb la col·laboració de la DO Pla de Bages i el patrocini de diferents empreses del territori. Va tenir com a cellers col·laboradors Abadal, Can Serra dels Exibis, Celler Collbaix i Oller del Mas.  L'esdeveniment, que es va celebrar al restaurant Cal Miliu de Rajadell, va aplegar un centenar de persones.

Gràcies a aquesta col·laboració, Càritas Manresa i la DO Pla de Bages podran donar continuïtat a la restauració de construccions de pedra seca a la comarca, unes estructures molt singulars que són testimoni de la important activitat vitivinícola que ha tingut des de fa segles el nostre territori. A la vegada, el projecte facilita la integració laboral de persones en risc d'exclusió social.

Una de les missions del Rotary Club de Manresa-Bages és donar a suport a l'activitat d'entitats del territori d'interès social i cultural. L'organització del sopar solidari s'emmarca en aquesta línia d'actuació.