Global Office & Outsourcing fa cinc anys

Redacció
20 d'abril del 2010
Global Office & Outsourcing, el primer centre de negocis de la comarca del Bages, celebra aquest mes d'Abril el seu cinquè aniversari.

L'obertura del centre a la ciutat de Manresa, va ser una iniciativa privada pionera a les comarques centrals. Amb una superfície de més de 500 metres quadrats, amb despatxos de 1 a 6 persones, amb sales de reunions i de formació de 4 fins a 25 persones, zona de serveis comuns  i un servei personalitzat de recepció i administració per totes les empreses instal·lades al centre.

Des del seu naixement, Global Office, acull un gran nombre d'empreses de la comarca i fora de la comarca,. Les instal·lacions del centre han estat les primeres que han vist el naixement d'un bon nombre d'empreses i projectes emprenedors que en l'actualitat, estan consolidades i en procés d'expansió o fins i tot, d'internacionalització

La gerent de Global Office, Montserrat Feliu i Costa, i impulsora del projecte, veu en el centre una bona alternativa, per centrar esforços i treball en el desenvolupament del negoci o projecte que es porta a terme alhora que Global Office aporta solucions,ràpides, econòmiques i flexibles amb una total imatge de professionalitat empresarial.

Global Office també és seu de delegacions d'empreses i entitats com la delegació de l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya a la Catalunya Central des del passat mes de Desembre.

Podeu consultar i obtenir més informació del centre de negocis a www.globalofficeout.com, a l'adreça de correu electrònic [email protected] o al telèfon 938 722 390.