Manresa recull un miler de vots anticipats en una setmana

Els veïns de Manresa poden votar en l'urna que l'entitat promotora de la consulta ha instal·lat a la cèntrica plaça de Sant Domènec

ACN/Maria Alba Riu
20 d'abril del 2010
Manresa Decideix! ha recollit un miler de vots des de dilluns passat en què es va obrir el vot anticipat en la consulta sobre la independència a la capital del Bages. Els veïns de Manresa poden votar en l'urna que l'entitat promotora de la consulta ha instal·lat a la cèntrica plaça de Sant Domènec. A la capital del Bages són 65.000 les persones que tenen dret a pronunciar-se a favor o en contra de la independència. Des de Manresa Decideix! han destacat que el vot anticipat de la consulta 'va a bon ritme'. El seu portaveu, Josep Camprubí, ha reconegut que no s'esperaven obtenir aquest nombre de vots en pocs dies. Les votacions anticipades es poden fer encara fins el dia 24 d'abril.

A banda de poder anar fins a aquesta cèntrica plaça, Manresa Decideix! ha previst tot un dispositiu especial per facilitar el vot de les persones que el dia 25 d'abril no es podran desplaçar fins a un dels 18 col·legis electorals que funcionaran.

Les votacions anticipades es podran fer fins el dia 24 d'abril, de les onze fins a la una els matins i de les sis de la tarda fins les nou de la nit.

El cens de votants de Manresa suma 65.000 persones, ja que inclou tots els ciutadans empadronats a la ciutat a partir dels 16 anys i amb independència del seu origen o nacionalitat.