Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 16 d'abril

Protecció d'animals domèstics, alarma establiment, inspecció de residus sòlids, despreniments de terra i Policia asisstencial

Redacció
18 d'abril del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Delicte relatiu a la protecció d'animals domèstics
Una trucada anònima alerta a la Policia Local sobre la col·locació d'una trampa tipus parany,  en un espai privat, de fàcil accés per a tota classe d'animals. Els agents un cop a l'indret identifiquen al propietari de la finca i realitzen el comis de l'estri en vigor. S'obren diligències al respecte.

Inspecció de residus sòlids
Es realitza una inspecció dins les competències de medi ambient  de la Policia Local, a una activitat de mecànica d'automòbils degudament autoritzada. El responsable d'aquesta activitat havia acumulat vehicles susceptibles de ser considerats residus sòlids. S'aixequen fins set actes per residus sòlids i s'informa al titular perquè restableixi la normalitat a la zona.

Alarma establiment
S'informa, des de la PGME, de l'activació d'una alarma en un establiment de la Vila. Es trasllada, la patrulla de la Policia Local, al lloc on s'hi localitza a un treballador d'un establiment annex, el qual manifesta que l'alarma ha començat a sonar, just quan marxaven els treballadors de l'empresa. Es realitzen les comprovacions oportunes i es dirimeix que es tracta d'una falsa alarma al realitzar una manipulació errònia del mecanisme que hauria fet que s'activés involuntàriament el sistema.

Despreniments de terra
Una trucada alerta d'un petit despreniment de roques i terra en un dels paratges de la població. Desplaçada la patrulla al lloc, es comprova que es tracta d'una zona habitual de petits despreniments. Es realitzen els tràmits corresponents per informar de la incidència.

Policia Assistencial
Una trucada de la PGME informa que a altes hores de la nit, una veïna de la població no respon al telèfon ni al timbre de la porta, tot i haver llum a l'interior del domicili. Desplaçats al lloc, s'intenta contactar amb la veïna  amb resultat positiu, sense ser necessari l'activació de cap altre servei.

Informació actualitzada a la web de laPolicia LocaldeSallent.