El CN Manresa goleja el CN Olot a la tornada i es proclama camió de la Lliga Catalana de Primera Divisió (16-8)

Els manresans, que havien perdut en el partit d'anada per dos gols de diferències, no s'han deixat sorprendre

El CN Manresa ha completat una gran temporada
El CN Manresa ha completat una gran temporada | Simón Noguera
10 de juny del 2023
Actualitzat a les 15:31h
El CN Manresa ha golejat el CN Olot, 16-8, i s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana de Primera Divisió de waterpolo. Després de perdre per dos gols de diferència en el partit d'anada, els manresans han sortit convençuts de demostrar qui era el millor equip de la present temporada.

Així, abans d'arribar a la meitat del primer quart ja havien superat la desavantatge de dos gols amb anotacions de Fernàndez, dos i Puerta. Els primers vuit minuts acabaven amb un 5-1 que deixava ben clar que no tenien ganes de deixar que els d'Olot els sorprenguessin. Els gols restants d'aquest primer quart van ser anotats per Noguera

El segon període va ser similar, amb repòquer de gols dels locals, obra de Fernàndez, Puerta, Noguera, Mayol i Estany. El 10-3 que assenyalava el lluminós va fer que, els bagencs aixequessin el peu de l'accelerador, permetent que el tercer parcial fos més ajustat 4-3, amb gols locals d'Estany, dos, Mayol i Pelegrín. Situació que va continuar en els darreres vuit minuts tancats amb un empat a dos gols, els de casa signats per Puerta i Fernàndez.

D'aquesta manera, el CN Manresa posa punt i final a una gran temporada, amb títol, però sense ascens a la lliga estatal, la qual cosa no treu mèrit a un equip que encara pot créixer degut a la seva joventut.