La CUP de Monistrol de Montserrat demana «un pas al costat» de l'1 i la 2 d'ERC per donar-los suport

Els republicans necessiten els vots de dues forces, entre la CUP, el PSC i Junts, per mantenir l'alcaldia i perquè no l'assoleixi el PP

La CUP demana «un pas al costat» a Joan Miguel per donar el seu suport a ERC
La CUP demana «un pas al costat» a Joan Miguel per donar el seu suport a ERC | Arxiu particular
Redacció
10 de juny del 2023
Actualitzat el 12 de juny a les 10:46h


La CUP de Monistrol de Montserrat ha demanat un "pas al costat" de l'actual alcalde republicà Joan Miguel i de la seva número 2 a la llista a les darreres eleccions municipals, Olga Urraca, per donar suport a la llista d'ERC perquè tingui l'alcaldia, segons han informat a través d'un comunicat.

Els anticapitalistes consideren que els 20 anys d'alcaldia de Miguel són "els responsables de la situació que ens trobem". "La necessitat de canvi que ha expressat el poble", continuen, "ens ha portat a no veure que el context actual ha canviat cap a un populisme buit de continguts", han conclòs.

A les passades eleccions municipals a Monistrol de Montserrat, la llista més votada va ser el PP, empatat a quatre regidories amb ERC. Els altres tres regidors es van repartir entre la CUP, el PSC i Junts, de manera que l'única fórmula que té Joan Miguel per a mantenir-se com a alcalde és aconseguir el suport de dues d'aquestes tres forces polítiques. Si no hi ha acord, la candidata del PP, Núria Carreras, seria investida alcaldessa del municipi.