La quarta Trobada de Gegants dona el tret de sortida a les Festes de Valldaura

Aquest dissabte durant la tarda hi haurà activitats al barri manresà

Plantada de Gegants al barri de Valldaura, a les Festes de l'any passat
Plantada de Gegants al barri de Valldaura, a les Festes de l'any passat | AVV Valldaura
Redacció
09 de juny del 2023
Actualitzat el 10 de juny a les 9:58h
La quarta Trobada de Gegants donarà el tret de sortida a les Festes del barri manresà de Valldaura aquest dissabte. La plantada de gegants es farà a les 5 de la tarda a la plaça Vuit de Març, on a 3/4 de 6 s'estrenarà la nova figura. A les 6 de la tarda es farà una audició de grallers a càrrec de l'Aula de Sons dels Geganters de Manresa. A 2/4 de 7 de la tarda començarà la cercavila de gegants pels carrers del barri i, finalment, a les 8 del vespre hi haurà la ballada, de nou a la plaça Vuit de Març.

Les festes continuaran el següent cap de setmana, 17 i 18 de juny, amb el gruix d'activitats. Abans, el divendres, 16 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, la Directora General del Fedac Manresa, Alba Pérez Ruiz, pronunciarà el pregó de festes al Casal de la Nostra Llar.
 

Afectacions de trànsit per les festes al barri

L'Ajuntament de Manresa ha informat que els pròxims dissabtes 10 i 17 i diumenge 18 de juny, amb motiu de la celebració de les festes al barri de Valldaura, organitzades per l'Associació de Veïns de Valldaura, hi haurà diverses afectacions al trànsit.

Dissabte es tallarà la plaça 8 de març de les 15 h a les 23 h i amb motiu de la cercavila pel barri es faran talls de trànsit puntuals i progressius per part de la Policia Local, a partir de les 18.30 h i en el recorregut: plaça 8 de març, carrer del Cos, carrer Ferrer Vidal, carrer Previsió, carrer Francesc Moragas, carrer Joan Vilanova, carrer Prudenci Comellas, carrer Dos de Maig, carretera de Cardona, Muralla Sant Francesc, carrer del Cós i plaça 8 de Març.  

I al cap de setmana següent, tant dissabte 17 com diumenge 18 de juny, es tallarà la plaça 8 de març de les 8 h a les 23 h.