La caminada nocturna més solidària del Bages, arriba aquest cap de setmana

La vuitena edició de la caminada de Creu Roja comptarà amb un nou recorregut des dels Trullols Parc, passant per Viladordis

Recorregut de les caminades nocturnes de la Creu Roja
Recorregut de les caminades nocturnes de la Creu Roja | Creu Roja
Redacció
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 18:21h
El proper dissabte 10 de juny, tindrà lloc la vuitena edició de la Caminada Nocturna solidària de Creu Roja al Bages. L’activitat té com a objectiu fomentar l’exercici físic i els hàbits saludables, i alhora, recaptar fons per als projectes socials amb els quals treballa l’entitat. 

Pensada per tota la família, inclourà un joc de pistes amb enigmes, que en les edicions passades van gaudir molt els infants. Pel que fa al recorregut, s'iniciarà a les 9 del vespre. Prèviament, a 2/4 de 9, es faran inscripcions al Pàrquing del costat del Viena de Manresa, al Trullols Parc, i constarà de dos recorreguts circulars: un de llarg de 10 quilòmetres, i un de curt de 5 quilòmetres. 

Les inscripcions es podran formalitzar i pagar el mateix dia de la caminada en el punt de sortida a 2/4 de 9 del vespre. El preu és de 8 euros per als adults i 5 euros per als menors de 12 anys. Tots els participants rebran, un cop inscrits, avituallament pel recorregut i una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja. Cal portar lot o frontal per poder seguir el recorregut sense dificultats.