Visita tel·lúrica a les esglésies de Talamanca, aquest diumenge

Les rutes "energètiques" per les esglésies de Santa Maria i de Santa Magdalena seran l'eix central de la visita

L'església de Santa Maria de Talamanca forma part de la visita
L'església de Santa Maria de Talamanca forma part de la visita | AlTlm
Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 22:45h
El proper diumenge es farà una ruta energètica a les esglésies de Santa Maria i de Santa Magdalena de Talamanca. El fil conductor és la figura de Maria Magdalena, incidint en el seu significat arquetípic com a representant d'una sacralitat femenina primigènia, derivada de l'antic culte a la Deessa. La visita s'exemplificarà en dues esglésies.

Per una part, Santa Maria de Talamanca representa el culte a la Verge oficial, associat a la figura de la Mare. Santa Magdalena, situada "en un punt energètic d'una gran potència", submergirà els visitants en les energies més primàries de la terra i els permetrà connectar amb els aspectes més instintius i intuïtius. La visita inclou també unes creus de terme amb un enigmàtic simbolisme esotèric, així com el poble i el castell de Talamanca.

L'hora de sortida de la visita es farà compartint cotxes particulars a 2/4 de 10 del matí des de l'aparcament de terra de l'estació de la Renfe, al costat de la carretera d'Igualada, abans del pont de Sant Francesc. 

Els que vulguin fer la visita des de fora de Manresa, el punt de trobada és al càmping de la Tatgera, ja en terme de Talamanca, a les 10 del matí. El preu de la visita és de 10 euros per persona. Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar al restaurant del càmping la Tatgera (prèvia reserva).

Cal inscripció prèvia posant-se en contacte amb Jordi Piñero a jorpinero@gmail.com o 606 906 976.