Afectacions de trànsit per les Enramades al barri de les Escodines

Aquest cap de setmana hi haurà diferents talls de trànsit que afectaran la plaça Sant Ignasi i els carrers Escodines, Sant Bartomeu i Divina Pastora

Les Escodines viurà els actes centrals de les Enramades aquest cap de setmana
Les Escodines viurà els actes centrals de les Enramades aquest cap de setmana | Fem Barri
Redacció
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:24h
L'Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest de setmana, amb motiu de la celebració de les Enramades 2023, organitzades per l'Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines, hi haurà diverses afectacions en el trànsit.

El divendres 9 de juny de les 7 de la tarda a les 2 de la matinada de l'endemà, es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Sant Ignasi, carrer Escodines i carrer Sant Bartomeu (zona illa de vianants). 

El dissabte 10 de juny de les 5 de la tarda a les 2 de la matinada de diumenge, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer de la Divina Pastora, entre el carrer Francesc Joanola i el carrer Sant Maurici. El trànsit de vehicles es desviarà pel carrer Doctor Llatjós i pel carrer Nou de Santa Clara per accedir de nou al carrer Sant Maurici.

Finalment, el diumenge 11 de juny de les 12 del migdia a les 4 de la tarda, es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Sant Ignasi, carrer Escodines i carrer Sant Bartomeu (zona illa de vianants).