L'Ajuntament de Monistrol de Montserrat compra la finca de 6.300 m2 de l'antiga Linairs

Hi preveu la instal·lació d'un magatzem per a la brigada i per als elements festius i les oficines dels vigilants municipals

Finca amb naus que ha adquirit l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat
Finca amb naus que ha adquirit l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat | GSV
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 20:50h
L'Ajuntament de Monistrol ha tancat la compra d'una finca de 6.287 metres quadrats, sota la Bestorre, molt a prop del nucli de població, on fins fa deu anys hi havia hagut la seu de l'empresa Linairs. L'Ajuntament ha tancat l'operació en 150.000 euros, després de negociar sobre el preu de sortida de 199.000 euros, i que temps enrere havia estat a la venda per 300.000 euros.

El terreny està format per 1.824 metres quadrats de sòl industrial i 1.319 metres quadrats destinats a sistemes. Els aproximadament 3.000 metres quadrats restants són de sòl no urbanitzable. En el sòl industrial es troba la nau que va acollir l'antiga empresa de canalitzacions on caldrà fer-hi actuacions per posar-la al servei municipal.

L'actual govern l'ha adquirit amb la voluntat d'habilitar-ne una part com a magatzem per a la brigada municipal, una altra com a magatzem per als elements festius del municipi i, finalment, per establir-hi les oficines dels vigilants municipals aprofitant la seva proximitat al nucli.

Aquesta és la tercera operació de compra patrimonial que ha portat a terme l'Ajuntament de Monistrol aquest mandat.