Pimec Catalunya Central dona més de 600 llibres a la Fundació Althaia

Van ser recaptats el passat Sant Jordi a través d'una acció solidària del Projecte Singulars

Representants de Pimec i d'Althaia després de la donació dels llibres
Representants de Pimec i d'Althaia després de la donació dels llibres | Pimec
Redacció
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 17:59h
Pimec Catalunya Central ha fet aquest dimecres una donació a la Fundació Althaia de més de 600 llibres, recaptats el passat Sant Jordi a través d'una acció solidària del Projecte Singulars. Durant l'acte de lliurament, el president de Pimec Catalunya Central, Esteve Pintó, ha explicat que aquest programa ajuda a la inserció laboral de les persones joves, tot destacant la importància d'aquest fet a l'hora d'impulsar el talent i l'ocupació al territori, així com la millora de la productivitat i la competitivitat de les mipimes locals.

"A la Catalunya Central hem detectat que empreses de diversos sectors d'activitat econòmica tenen dificultats a l'hora de trobar determinats perfils professionals", ha manifestat Esteve Pintó abans de destacar que aquest projecte de la patronal se centra a "formar amb l'objectiu de solucionar aquesta problemàtica". En aquest sentit, ha posat alguns exemples de les branques professionals demandades pel teixit productiu: innovació, digitalització, sostenibilitat, manteniment industrial, ciberseguretat, energies renovables, entre altres.

L'acte solidari ha comptat amb la presència de la secretària territorial de Pimec Catalunya Central, Montse Ficapal, i de joves participants al Projecte Singulars que també han col·laborat en aquesta acció de voluntariat. Per part de la Fundació Althaia, hi ha participat el director general, Manel Jovells, la seva directora de comunicació i participació, Antònia Raich, i la coordinadora del voluntariat, Ana Uclés.