Les Vesprades de Fonollosa exhaureixen les entrades per al concert d'Els Pets en un temps rècord

L'organització ha intentat ampliar l'aforament per la creixent demanda, però ha determinat que no és una opció viable

Els Pets actuaran a Fonollosa aquest estiu
Els Pets actuaran a Fonollosa aquest estiu | Adrià Costa
Redacció
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:45h
Les Vesprades sota l'Alzina de Fonollosa, el festival anual de música que celebra enguany la seva 16a edició, ha rebut una resposta impressionant per part del públic. En tan sols dues setmanes des de l'inici de la venda d'entrades, s'han exhaurit totes les localitats disponibles per al concert del mític grup de rock català Els Pets.

Durant aquests últims dies, s'han rebut nombroses peticions per part del públic per ampliar l'aforament i oferir més entrades. L'organització ha estat estudiant aquesta possibilitat, conscients de la demanda creixent i del desig de més persones de participar en l'esdeveniment. Malauradament, després de l’avaluació, s'ha determinat que l'ampliació de l'aforament no és una opció viable.

L'organització recorda al públic que no es vendran entrades el mateix dia de l'esdeveniment. Només aquelles persones que ja tenen una entrada podran accedir al recinte. Aquesta mesura es pren per garantir la seguretat i la comoditat de tots els assistents.

Les Vesprades d'aquest any se celebraran en la nova ubicació de les feixes de Cal Tomàs, sota les majestuoses alzines del Mas Serarols.