Santpedor iniciarà dijous la Festa Major, amb actes per a tots els públics fins a dilluns

El pregó del nedador olímpic i rècord d'Espanya, Pere Balcells, donarà el tret de sortida a cinc dies de festa

La Festa Major torna a Santpedor a partir de dijous
La Festa Major torna a Santpedor a partir de dijous | AjStp
Redacció
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:37h
L'Ajuntament de Santpedor i la comissió de festes, amb el suport de les entitats i les penyes, han programat un programa d'actes de Festa Major que començarà aquest dijous i s'allargarà fins al dilluns de la propera setmana. 

El pregó institucional donarà dijous a la tarda el tret de sortida a la Feta Major 2023, amb el nedador olímpic i rècord d'Espanya, Pere Balcells. A continuació hi ha prevista a la plaça Catalunya la tradicional Empartxada, que encetarà cinc dies de programació festiva amb activitats per a tots els públics que s'allargaran fins dilluns.

De la programació en destaquen els actes al carrer, els concerts i espectacles musicals i les propostes infantils, entre d'altres. També hi haurà els tradicionals concerts i balls, enguany amb les orquestres Meravella i Rosaleda, un espectacle de foc, espectacle d'acrobàcies amb moto, una festa aquàtica, cercaviles amb la xaranga Kriptonita i música amb Mitjanit, Waikiki, Animal Show i l'Orquestra Tropical.

La Festa Major infantil comptarà amb diverses propostes per al públic més xic, amb animació, circ, festa Holy i festa aquàtica, entre d'altres. Com cada any, també hi ha programat el sopar infantil de Festa Major diumenge al vespre a la placeta de l'Auditori del Convent.

La cultura popular com ja és habitual tindrà protagonisme dins els actes de la Festa Major, amb la matinal de cultura popular de diumenge a càrrec de les entitats del poble. 
Arxivat a