L'Escola Municipal de Música d'Artés, guardonada amb un Premi Baldiri Reixac

La Fundació Carulla també ha reconegut una experiència proposada pel Col·legi Sant Josep de Navàs

Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Escola Municipal de Música d'Artés
Imatge d'arxiu d'una actuació de l'Escola Municipal de Música d'Artés | EMMA
Redacció
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:18h
L'Escola Municipal de Música d'Artés ha estat guardonada amb els Premis Baldiri Reixac 2022-23 que atorga la Fundació Carulla des de fa 45 anys. El Projecte ART360, una proposta educativa que gira al voltant de la creació artística que enguany ha impulsat l'escola, amb els professors Elisenda Duocastella, Ferran Junyent i Marta Rabaneda, a l'alumnat de 3er d'ESO de l'Institut Miquel Bosch i Jover d'Artés, n'ha estat el premiat. El projecte de l'escola artesenca ha estat reconegut en la categoria de Projectes artístics - Llengua catalana.

Aquests premis reconeixen centres educatius que impulsen projectes que transformin l'educació i donin resposta als nous reptes socials i educatius des de la cultura i les arts com el treball que des de l'escola es fa a l'institut amb aquest ART360.

Des de l'escola es valora molt positivament aquest reconeixement de la feina ben feta, la voluntat d'innovar en l'educació a l'alumnat d'ESO a través de la música i la creativitat com a elements principals, fent-los accessible la pràctica artística. Un nou camí que l'escola ha obert, paral·lelament als diferents projectes comunitaris que formen part de l'oferta educativa del centre, per arribar al màxim de sectors de la societat.

En el marc dels Premis Baldiri Reixac, també ha estat reconegut el projecte Virtu@lia del Col·legi Sant Josep de Navàs, en la categoria d'Experiències Innovadores.