Afectacions de trànsit per reparar una avaria a la xarxa d'aigua al polígon de Bufalvent, dimarts

Durant els treballs d'Aigües de Manresa es tallarà el trànsit de vehicles a diversos carrers

Carrer Narcís Monturiol al polígon de Bufalvent de Manresa
Carrer Narcís Monturiol al polígon de Bufalvent de Manresa | GSV
Redacció
05 de juny del 2023
Actualitzat a les 14:53h
Aigües de Manresa ha comunicat que, dins els treballs de reparació urgents d'una avaria a la xarxa general d'aigua potable a la cruïlla de la carretera del Pont de Vilomara, carrer de Narcís Monturiol i carrer Miquel Servet, al polígon industrial de Bufalvent, a partir d'aquest dimarts 6 de juny a les 9 del matí hi haurà diverses afectacions a la mobilitat.

Es tallarà el trànsit de vehicles dins de la rotonda entre els carrers Narcís Monturiol (a l'alçada del número 30 - 32) i la carretera del Pont de Vilomara (a l'alçada del número 209 - 211). Es mantindrà la circulació dins la rotonda pels vehicles provinents de la carretera del Pont de Vilomara i del carrer Miquel Servet, però no pels vehicles provinents de carrer Narcís Monturiol.

També es tallarà el trànsit de vehicles de l'accés al polígon industrial de Bufalvent pel carrer Narcís Monturiol des de la BV-1225, en direcció al carrer Miquel Servet. Es mantindrà el sentit contrari de circulació.

L'accés i sortida de vehicles al lateral de la carretera del Pont de Vilomara, entre els números del 199 al 211, es farà des de la rotonda de la cruïlla amb el carrer Edison.