Thierno Diallo completa la seva participació a la Copa del Món amb un bronze a les paral·leles

El gimnasta de l'Egiba també ha quedat cinquè a la final de barra que s'ha disputat aquest diumenge

Thierno Diallo amb la seva medalla de bronze a paral·leles
Thierno Diallo amb la seva medalla de bronze a paral·leles | RFEG
04 de juny del 2023
Actualitzat a les 21:07h
Thierno Diallo Boubacar ha finalitzat aquest diumenge la seva participació a la Copa del Món de Tel Aviv aconseguint el bronze a la final de paral·leles. El gimnasta de l'Egiba s'ha recomposat d'aquesta manera després de les dues finals disputades dissabte, en arcs i anelles, on havia empitjorat els seus resultats de la ronda de classificació. A més, el manresà també ha completat una bona actuació en la final de barra on ha quedat cinquè.

Amb les finals disputades aquest diumenge, Diallo tanca la Copa del Món amb uns resultats espectaculars, amb una tercera posició a les paral·leles, dues cinquenes a la barra i als arcs, una setena a les anelles i una novena a terra, essent entre els cinc primers en tres dels cinc aparells disputats, i entre els deu primers als altres dos, demostrant ser un gimnasta completíssim.

L'actuació del gimnasta manresà a Tel Aviv completa la participació que van tenir les dues gimnastes de l'Egiba, Lorena Medina i Laia Font, a la Copa del Món de Varna, una setmana abans, amb una quarta posició a terra de la primera, i una cinquena posició en salt i una setena en paral·leles de la segona, per a un total de quatre aparells disputats.


El club manresà és el que ha aconseguit uns resultats més complets a les copes del món fent entrar els seus gimnastes en set finals dels nou aparells diferents disputats.