Majestuós Thierno Diallo, es classifica per quatre de les cinc finals de la Copa del Món a que optava

L'Egiba manresà se situa a l'olimp de clubs mundials després d'aconseguir set de nou finals en les copes del món masculina i femenina en una setmana

Thierno Diallo a les paral·leles en una imatge d'arxiu
Thierno Diallo a les paral·leles en una imatge d'arxiu | RFEG
02 de juny del 2023
Actualitzat a les 21:23h
El gimnasta de l'Egiba Thierno Diallo Boubacar ha completat aquest divendres una ronda de classificació a la Copa del Món masculina de gimnàstica artística de Tel Aviv que podria ser perfecte. Dels cinc aparells en què participava entre dijous i divendres s'ha classificat per a les finals d'arcs, anelles, paral·leles i barra i ha quedat novè, o sigui primer reserva, per a la final de terra.

Tot plegat després que la setmana passa a la Copa del Món de Varna, Laia Font es classifiqués per a les dues finals en què participava, salt -cinquena- i paral·leles, i Lorena Medina ho fes en terra -on va quedar quarta- i no passés la barra per una caiguda a última hora quan tenia la classificació guanyada.

Cap altre club de gimnàstica artística mundial no iguala el palmarès del manresà Egiba en aquests campionats del món: set finals de nou aparells disputats: quatre de cinc de Thierno Diallo; dos de dos de Laia Font, i un de dos de Lorena Medina.

En la jornada d'aquest divendres a Tel Aviv, Thierno Diallo ha finalitzat setè a paral·leles, i cinquè a barra. Dissabte disputarà les finals d'anelles i arcs, on aquest darrer aparell té serioses possibilitats d'aconseguir medalla, i estarà pendent d'entrar a la final de terra, on és el primer reserva en cas de lesió d'algun dels vuit primers classificats. L'endemà diumenge prendrà part en les finals dels aparells que s'ha classificat aquest divendres: paral·leles i barra.