Thierno Diallo es classifica per a les finals d'arcs i anelles a la Copa del Món de Tel Aviv

El gimnasta de l'Egiba ha completat la seva primera jornada classificant-se com a primer reserva a la final de terra

Imatge d'arxiu de Thierno Diallo en un exercici als arcs
Imatge d'arxiu de Thierno Diallo en un exercici als arcs | RFEG
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 19:50h
Thierno Diallo Boubacar ha fregat el ple en la primera jornada de la Copa del Món que ha començat a disputar-se a Tel Aviv. El gimnasta de l'Egiba, vestint els colors de la selecció espanyola s'ha classificat per a les finals d'arcs i anelles i ha quedat novè a la ronda de classificació de terra, de manera que en serà el primer reserva en cas d'alguna baixa entre els vuit primers.

Thierno Diallo ha completat una magnífica actuació a la ronda de classificació del que és la seva especialitat, els arcs, amb una tercera posició que, si bé no té cap incidència de cara a la final, sí que mostra les seves possibilitats d'aconseguir podi.

A anelles, el gimnasta manresà s'ha classificat en sisena posició i d'aquesta manera ha completat una primera jornada gairebé rodona, en què s'ha classificat directament per dos dels tres aparells en què ha competit i és a les portes del tercer.

Thierno Diallo competirà aquest divendres en les rondes de classificació de dos aparells més, paral·leles i barra, de manera que haurà competit en tots els aparells excepte salt. Dissabte serà el torn de la seva participació a les finals d'arcs i anelles, i de terra en cas que hi hagués alguna baixa. Finalment, diumenge es disputaran les finals de paral·leles i barra.