Nous casals d'estiu a Manresa destinats a facilitar la conciliació familiar, laboral i personal

La proposta arrenca amb 170 places al Casal de les Escodines i 70 a la Ludoteca Ludugurus

La Ludoteca Ludugurus acollirà un dels casals d'estiu
La Ludoteca Ludugurus acollirà un dels casals d'estiu | Ludugurus
Redacció
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:50h
L'Ajuntament de Manresa posarà en marxa aquest estiu uns nous casals d'estiu destinats a facilitar la conciliació familiar, laboral i personal. La iniciativa s'emmarca en el projecte Temps x Viure, que durant el passat Nadal ja va programar casals familiars per a infants i joves i que en l'actualitat ofereix serveis de canguratge a la Ludoteca Ludugurus, a l'espai Lab 0_6 d'UManresa i en diverses festes que s'organitzen des de l'Ajuntament de Manresa.

Ara, el projecte continua amb una nova proposta de casals d'estiu. El que es farà al Casal de les Escodines serà per a infants de 3 a 12 anys i es desenvoluparà durant cinc setmanes, del 31 de juliol a l'1 de setembre, en horari de 8.30 a 14 hores. Cada família podrà sol·licitar una setmana de casal, amb un aforament màxim per setmana de 34 infants. Les activitats aniran a càrrec d'El Taller del Bosc, que oferirà tallers d'arts plàstiques sostenibles. Les inscripcions s'han de fer a través d'aquest web.

Pel que fa al casal de la Ludoteca Ludugurus, està destinat a infants d'1 a 6 anys. Es farà durant quatre setmanes de juliol i cinc d'agost, de 8 a 14.30 hores. Cada família podrà sol·licitar fins a dues setmanes de casal, combinables entres els dos mesos. Les activitats aniran a càrrec de Creu Roja. Les inscripcions s'han de fer a través del WhatsApp 663 26 35 59.

A banda, els dies 4 i 5 de setembre es faran dues matinals a la plaça del mercat de Puigmercadal, amb 34 places per cada dia i amb un horari de 8.30 a 14 hores. Les activitats aniran a càrrec del CAE. Les inscripcions s'han de fer a aquest web.

El projecte Temps x Viure està impulsat per la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Manresa i es porta a terme a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig. Compta amb el suport del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa Temps per Cures, finançat pel Pla Corresponsables del Ministeri d'Igualtat.