Mor un motorista en un accident contra dues furgonetes al Xup

La víctima mortal és un jove de 23 anys veí de Sant Salvador de Guardiola

La grua amb el vehicle implicat en l'accident mortal
La grua amb el vehicle implicat en l'accident mortal | Pere Fontanals
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 23:38h
Un motorista ha mort aquest dimecres passades les 3 del migdia en un accident de trànsit contra dues furgonetes al barri manresà del Xup. El motorista ha xocat contra una furgoneta que havia frenat per entrar a un camí i, com a conseqüència de la topada, ha anat a parar a l'altre carril. Llavors, una segona furgoneta l'ha envestit. Un dels conductors de furgoneta, un veí de Llobera de 50 anys, ha resultat ferit de caràcter lleu. El conductor de la segona furgoneta ha resultat il·lès.

Com a conseqüència del xoc, el conductor de la motocicleta ha perdut la vida. La víctima mortal és un jove de 23 anys veí de Sant Salvador de Guardiola que respon a les inicials KGR.

Els fets han passat a la carretera C37z en el terme municipal de Manresa a l'altura de l'antic Casinet. Fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat la Policia Local de Manresa, els Bombers i el Servei d'Emergències Mèdiques.

El cos policial manresà s'ha fet càrrec de les diligències. Els dos conductors de les furgonetes han donat negatiu en la prova d'alcoholèmia.