Els Bombers extingeixen un incendi en un pis a l'avinguda de les Bases de Manresa

S'ha desallotjat preventivament el bloc de sis plantes, tot i que els veïns han pogut tornar poc després a casa

Un home intenta extingir les flames des del carrer
Un home intenta extingir les flames des del carrer | Cedida
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:48h

Cinc dotacions dels Bombers s'han desplaçat aquest dimarts al matí a l'avinguda de les Bases de Manresa per apagar un incendi que s'ha declarat en el balcó d'un segon pis del número 100 d'aquesta via. Abans que no han arribat els cossos d'emergències, un particular ha intentat extingir les flames amb un extintor des del carrer enfilant-se a un mur proper, però no ho ha aconseguit.

L'incendi s'ha declarat quan faltaven deu minuts per a les 3 del migdia en el balcó posterior d'un segon pis del bloc que es troba en el número 100 de l'avinguda de les Bases de Manresa. Preventivament els Bombers han desallotjat els veïns de les sis plantes de l'edifici tot i que poc després han pogut tornar a casa seva.

Com que l'incendi no han entrat a l'habitatge, els Bombers han actuat sobre les flames des de l'escala d'un dels camions. La maniobra ha obligat a tallar un carril de l'avinguda. Quan les flames han estat extingides, han fet tasques de ventilació.

El SEM també s'ha desplaçat a lloc, però cap persona no ha requerit assistència sanitària. Les flames han afectat elements d'un balcó contigu.