El barri de la Sagrada Família de Manresa celebrarà la seva Festa d'Estiu el proper cap de setmana

L'Associació de Veïns ha omplert dissabte i diumenge d'activitats

Imatge d'arxiu de les Festes d'Estiu de la Sagrada Família
Imatge d'arxiu de les Festes d'Estiu de la Sagrada Família | AVV Sagrada Família
Redacció
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 15:14h
Els veïns del barri de la Sagrada Família de Manresa celebraran aquest cap de setmana la seva Festa d'Estiu 2023. Les activitats es concentraran al carrer Penedès, on hi ha el local de l'Associació de Veïns i Veïnes, però també en altres indrets del barri.

La jornada festiva comença el dissabte a 2/4 d'11 del matí amb un passacarrers a càrrec de Xaranga Màgic. Posteriorment, a les 12 del migdia, hi haurà un concert i vermut al carrer Penedès, i a les 2 del migdia una paellada popular al local de l'associació. El preu serà de 16 euros per persona.

A les 5 de la tarda s'ha programat una actuació del Casal Cultural de Dansaires Manresans i un taller de tatuatges temporals. A la mateixa hora hi haurà una xocolatada. A les 7 del vespre, el grup teatral i de playback Som Actius representarà l'espectacle L'alegria de la Festa Major, i posteriorment hi haurà pernilada amb copa de vi o de cava. Serà gratuït pels socis de l'associació.

El diumenge a les 8 del matí es farà una caminada en marxa nòrdica, qui vulgui, per diverses zones de la ciutat. El punt de trobada serà al local de l'associació. Una hora més tard començarà un torneig de botxes i de bitlles al parc Sant Ignasi i a l'avinguda Francesc Macià. A les 10 del matí tindran lloc els jocs al carrer per a infants a la plaça del Sol i al parc Sant Ignasi. Les persones assistents podran gaudir d'un refrigeri i esmorzar. 

Per acabar la festa, a les 5 de la tarda hi haurà una actuació de l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages i tatuatges temporals al carrer Penedès. Les festes acabaran amb el Show Ca l'Arola de Santpedor, a les 7 al mateix carrer.