Sant Vicenç de Castellet divulga l'espai del riu en el marc de la Setmana de la Natura

Dissabte es farà una sessió de ioga i diumenge es programarà un itinerari de natura per seguir rastres d'animals i observar ocells

Les activitats de la Setmana de la Natura de Sant Vicenç es faran a la llera del Llobregat sota el pont
Les activitats de la Setmana de la Natura de Sant Vicenç es faran a la llera del Llobregat sota el pont | GSV
Redacció
30 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:18h
Sant Vicenç de Castellet divulgarà l'espai de la llera del riu Llobregat, sota el pont d'accés al municipi, en el marc de la Setmana de la Natura. Dissabte a les 10 del matí es programarà una sessió d'inspecció de camp en el marc del projecte de ciència ciutadana Llegim el riu, mentre que a 2/4 de 12 del migdia es farà una sessió de ioga.

Diumenge, el públic familiar podrà participar en un itinerari de natura per descobrir rastres d'animals i observar els ocells del bosc, en el marc del Dia mundial del medi ambient. La sortida es farà des de l'aparcament de l'escola Puigsoler.

Divendres, els infants també podran assistir a una nova proposta del cicle L'Hora del conte amb la lectura de la història Explica'm un secret al parc dins el programa Viu el Parc.
 

Concurs de fotografia urbana

En el marc de la Setmana de la Natura fins dilluns es mantindrà obert el termini per participar en una nova edició del concurs de fotografia urbana.