El Kursaal clourà la programació de gent gran dimecres amb un concert de l'Orquestra Montgrins

El concert, que combina tradició i modernitat, amb clàssics d'aquí i d'arreu, ja té les entrades exhaurides

L'Orquestra Montgrins actuarà dimecres al Kursaal en el cicle per a la gent gran
L'Orquestra Montgrins actuarà dimecres al Kursaal en el cicle per a la gent gran | Promocional
Redacció
29 de maig del 2023
Actualitzat a les 21:10h
La programació de gent gran d'aquest temporada al teatre Kursaal de Manresa es clourà aquest dimecres, 31 de maig, a les 6 de la tarda amb un concert de l'Orquestra Montgrins que té les entrades exhaurides des de fa setmanes.

Amb gairebé 140 anys d'experiència i 17 artistes sobre l'escenari, l'Orquestra Montgrins  oferirà un concert que combina tradició i modernitat. Les seves veus ens transportaran en l'espai i en el temps per oferir-nos, des d'una selecció de grans hits internacionals fins a un recull dels temes més bonics de la música catalana. També hi podrem escoltar els solistes de l'Orquestra Montgrins, que porten els seus instruments al límit en obres que requereixen un gran virtuosisme interpretatiu.

L'Orquestra Montgrins va néixer la primavera de 1884, quan una colla de músics encapçalats per Pere Rigau van formar la cobla-orquestra que esdevé actualment la més antiga en actiu. Durant el seu llarg trajecte, la Cobla Orquestra Montgrins ha sabut adaptar-se i actualitzar-se per arribar a satisfer el públic més exigent fins a dia d'avui.