El Covisa Manresa rebrà dissabte el Melistar Melilla per continuar amb el somni

El conjunt d'Óscar Poveda té jugadors amb molta experiència que han militat a Primera i a Segona

El Covisa Manresa iniciarà dissabte la segona eliminatòria de promoció d'ascens
El Covisa Manresa iniciarà dissabte la segona eliminatòria de promoció d'ascens | Pere Fontanals
Redacció
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 22:35h
Una vegada dissabte passat el Covisa Manresa va fer viure al Pujolet un partit excepcional en tots els sentits remuntant al Cerdanyola, arriba aquest dissabte (18.15h) i també a casa, el primer partit de la segona eliminatòria del play offper pujar a la categoria de plata del futbol sala estatal. Aquesta encara no serà la definitiva, si els de Borja Burgos superen l'eliminatòria, encara els hi quedarà una tercera per aconseguir plaça a Segona Divisió.

El rival d'aquest dissabte, el Melistar Melilla, va ser líder del grup cinquè de la Segona B durant moltes jornades. Aquesta primera posició li va prendre el Menjíbar a la part final de la competició. El conjunt melillenc ha sumat 61 punts, tres per sota del campió i empatat amb l'Energy Alcalá de Guadaira, tercer classificat. 

El conjunt melillenc és dirigit per Óscar Poveda, que ha entrenat un gran nombre d'equips a Segona Divisió: El Ejido, Tenerife Iberia Toscal, Gran Canaria, Elche. Amb els melillencs busca recuperar la plaça a la categoria de plata.

Barroso ha jugat al Pozo Murcia i Negro al Jumilla, tots dos a la màxima categoría estatal. És un equip abundós d'experiència amb diversos jugadors que han passat en diverses etapes per la Segona Divisió. 

El conjunt de Borja Burgos ha entrenat amb normalitat durant la setmana. Té tots els jugadors a la seva disposició per afrontar el partit més difícil de la temporada.