Un centenar de seguidors del CE Manresa viatjaran a Navalcarnero per animar l'equip

Sortiran dissabte al matí en un autobús organitzat pel club i en cotxes particulars

El CE Manresa viatja a Navalcarnero disposat a tornar amb un resultat positiu
El CE Manresa viatja a Navalcarnero disposat a tornar amb un resultat positiu | Hasmukh Kerai
26 de maig del 2023
Actualitzat a les 19:20h
El CE Manresa es jugarà aquest dissabte a partir de 2/4 de 7 de la tarda mantenir viu el somni de l'ascens a Primera RFEF en el partit de tornada de l'eliminatòria contra el Navalcarnero que es disputa en aquesta població de la comunitat de Madrid.

Els homes de Ferran Costa van vèncer al Congost 1-0, però qualsevol derrota significaria la seva eliminació ja que, amb la nova normativa de la Federació, no valen els gols fora de casa com a mesura de desempat, ni tampoc no es xutarà tanda de penals si es finalitza la pròrroga amb empat a l'eliminatòria. Si es dona el cas, es classificarà l'equip amb millor coeficient, que és el Navalcarnero.

Un centenar de seguidors animaran el CE Manresa a l'estadi Mariano González. Cinquanta sortiran el mateix dissabte a les 7 del matí des de l'aparcament del Congost en el bus organitzat pel club, i la resta ho farà pels seus propis mitjans.

El CE Manresa va completar un bon partit a casa diumenge passat contra un equip que va pressionar sobretot a la segona part, quan es van veure amb el marcador en contra, i encara més quan van trobar-se en superioritat numèrica després de l'expulsió de Putxi, que no jugarà a Madrid per sanció.

El CDA Navalcarnero ha perdut cinc partits a casa seva durant tota la temporada i n'ha empatat dos més. Dels deu que ha guanyat, només en una ocasió li han marcat un gol. De manera que, si s'ha de fer cas de l'estadística, marcar al Mariano González és gairebé garantia de treure'n alguna cosa de profit. En els darrers set partits com a visitant, el CE Manresa ha aconseguit resultats que li valdrien per superar l'eliminatòria, quatre victòries i tres empats.